Vappumenu
Valitse yksi vaihtoehto molemmista osiosta varauksen yhteydessä. Menun hinta on 49 euroa
ALKUUN
Beef carpaccio (L, G)
Carpacciota tarjoiltuna limeaiolin kera
Lihan ystävän tartar (L, G)
Eurooppalaiseen tyyliin sekoitettu raakalihapihvi tarjoillaan keltuaisen, punasipulihillokkeen, parmesaanin, kapriksien ja ryytisinapin kera.
Koikkarin Kurpitsakeitto (L, G ja Ve pyynnöstä)
Paahdettua myskikurpitsakeittoa maalaisleivän kera.
PÄÄRUOAKSI
Verkarannan Nieriää (L, G)
Paistettua nieriää, tillipestoa, kukkakaali-voipapupyrettä sekä kauden kasviksia. Sisältää mantelia.
Finlaysonin Pippuripihvi (L, G)
Grillattu 180 g härän sisäfilépihvi jallupippurikastikkeen, kermaisten valkosipuliperunoiden ja kauden kasvisten kera.
JÄLKIRUOAKSI
Kakkubufffet
Valikoima erilaisia kakkuja ja irtomakeisia sekä macaronseja